Tuinontwerp

Tuinontwerp in Boxtel

Aldaron verzorgt voor u een passend tuinontwerp. Heeft u al in gedachten wat er moet komen aan bomen, struiken, planten en (sier)bestrating? Wij bespreken met u de mogelijkheden en komen met een doordacht plan van aanpak.

Aldaron, specialist in tuinontwerp

Aan de basis van een mooi ingerichte tuin ligt een gedegen plan. Hoveniersbedrijf Aldaron verzorgt voor u het tuinontwerp. Dat loopt uiteen van de grove lijnen in een schetsontwerp tot de details van een beplantingsplan.

Waarschijnlijk heeft u al in gedachten wat er in de tuin moet komen aan bomen, struiken, planten, (sier)bestrating en misschien wel een vijver. Hoe het tuinontwerp ook wordt, Aldaron helpt u graag met het maken van de juiste keuzes. Met onze jarenlange ervaring geven wij u een doordacht advies over alle mogelijkheden.

Tuinontwerp en -aanleg in één hand

Het prettige aan een samenwerking met Aldaron is dat alles in één hand blijft. Is het tuinontwerp eenmaal naar uw zin, dan voeren wij dat vervolgens uit zoals het is vastgelegd. Daarbij krijgt u altijd de mogelijkheid om tussentijds eventuele wijzigingen met ons te bespreken. 

Heeft u zelf groene vingers en wilt u dat wij alleen het tuinontwerp maken? Uiteraard is dat ook geen probleem. U behoudt altijd de mogelijkheid om ons alsnog in te schakelen bij complexe klussen als bestrating, vijvers en waterpartijen. Hiervoor werken wij samen met erkende partners.

Laat Aldaron uw allround partner zijn

Met Aldaron uit Boxtel haalt u een allround partner in huis, die de aanleg van een tuin van de eerste schets tot en met de oplevering begeleidt. Daarna kunnen wij desgewenst het onderhoud en de boomverzorging voor onze rekening nemen. Zo bent u verzekerd van vele jaren (hernieuwd) tuinplezier!

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Aldaron. Met plezier bespreken wij alle opties met u. Gaat u met ons in zee, dan zorgen wij dat we u snel een tuinontwerp met bijpassende offerte kunnen presenteren.