Sierbestrating

Sierbestrating in Boxtel

Terrassen en paden bepalen voor een belangrijk deel de aanblik van uw tuin. Laat hoveniersbedrijf Aldaron er sierbestrating  aanbrengen. Geheel naar uw smaak en met hoogwaardige materialen verzorgen wij de aanleg van fraaie verhardingen, die uw tuin compleet maken.

Sierbestrating maakt uw tuin compleet

Het aanbrengen van een goede sierbestrating in de juiste stijl is een vak apart. Aldaron levert natuursteen en tuinbestrating voor alle denkbare genres: modern, landelijk, klassiek en basic. 

Sierbestrating als natuurlijk onderdeel van uw tuin

Aldaron zorgt ervoor dat de sierbestrating op een natuurlijke wijze onderdeel uitmaakt van uw gehele tuin. Als ervaren hovenier weten wij welk accent we waar moeten aanbrengen, bijvoorbeeld in combinatie met borders, gras of bomen. Het is eveneens een uitkomst voor mensen die geen omkijken willen hebben naar tuinonderhoud.

Aldaron is een in Boxtel gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in totaaloplossingen voor de tuin. Naast sierbestrating verzorgen wij tuinadvies, -ontwerp, -aanleg en -onderhoud. We kunnen de tuin voor u bijhouden, maar deze desgewenst ook een totaal andere aanblik geven als u erop uitgekeken bent. We staan u graag terzijde bij de herinrichting. Ook bij nieuwbouw kunnen wij u helpen met de aanleg van de tuin.

Met Aldaron beleeft u jaren plezier aan uw tuin

Twijfel niet en schakel Aldaron in als uw tuin u aan het hart gaat. Neem nu contact met ons op. Met een team van bekwame hoveniers helpen we u aan een tuin met sierbestrating waar u nog vele jaren plezier aan zult beleven.